Skip to content Skip to footer

Εκδρομή με σκάφος στο ηφαίστειο της Σαντορίνης, συμπεριλαμβανομένων των θερμών πηγών και της Θηρασιάς:

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ: Το φημισμένο ηφαίστειο της Σαντορίνης θα είναι ο πρώτος μας σταθμός! Είκοσι λεπτά ιστιοπλοΐας θα μας φέρουν στην προβλήτα της Νέας Καμένης. Μαζί με τον οδηγό σας, ο οποίος θα σας ενημερώσει για τη γεωλογία και την ιστορία του ηφαιστείου, θα μπορείτε εάν θέλετε να κάνετε πεζοπορία στην κορυφογραμμή του ηφαιστείου. Μετά την παραμονή σας στο ηφαιστειακό νησί, θα επιβιβαστείτε ξανά στο πλοίο για τον επόμενο προορισμό σας.

ΘΕΡΜΕΣ ΠΗΓΕΣ: Το νησί της Παλαιάς Καμένης, γνωστό για τα ιαματικά του νερά, θα είναι ο επόμενος σταθμός μας. Στη δυτική πλευρά του βρίσκονται οι γνωστές θερμές πηγές. Νιώστε τη ζεστασιά αυτών των εξαιρετικών νερών κάνοντας κατάδυση από το σκάφος. Τα νερά είναι πλούσια σε θείο, σίδηρο και άλλα μέταλλα που παράγονται από το ηφαίστειο και είναι εξαιρετικά για την ανακούφιση από τον πόνο από αρθρίτιδα, ρευματισμούς και άλλες σωματικές παθήσεις καθώς και δερματικές παθήσεις.

ΘΗΡΑΣΙΑ: Το νησί της Θηρασίας είναι ο επόμενος σταθμός. Η Therasia είναι ένα μοντέλο κλίμακας αυτού που ήταν η Σαντορίνη πριν από μερικά χρόνια. Είναι ακόμα και σήμερα ένα παρθένο νησί, παρθένο από τον τουρισμό και τη σύγχρονη ζωή. Υπάρχουν περίπου 300 άνθρωποι που ζουν μόνιμα εκεί, παρά το μικρό μέγεθος της Θηρασίας των 9 km2. Θα περάσουμε μερικές ώρες εκεί για να δούμε τα αξιοθέατα αυτού του γοητευτικού, γραφικού χωριό και να δοκιμάσουμε μερικές από τις τοπικές κουζίνες. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα στον Μανωλά, πρωτεύουσα της Θηρασιάς, αν το επιλέξετε. Από εκεί μπορείτε να δείτε τη Σαντορίνη σε όλο της το μεγαλείο.

Παρόμοιες δραστηριότητες

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας με τις πιο δημοφιλής περιηγήσεις της σεζόν. Πείτε μας τη γνώμη σας επιλέγοντας την αγαπημένη σας!

 

Open chat
Need help?
Hello 👋
Can we help you?